Bekijk de Telegraaf digitaal! In de Telegraaf kun je dagelijks lezen over sport, nieuws, entertainment, financieel, vrouw en lifestyle. Met de digitale telegraaf heb je met jouw telefoon op ieder moment van de dag toegang tot de krant.

Door je abonnement op de digitale Telegraaf te sluiten kun je iedere krant bekijken en gebruiken als een app in jouw smartphone of tablet. Zo heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot nationaal en internationaal nieuws.

Tijdens je vakantie of als je op reis bent heb je ook toegang tot de krant. Met een abonnement op de digitale Telegraaf bekijk en lees je overal waar internet is het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. 

Nieuws uit heel je land

De Telegraaf brengt nieuws over tal van onderwerpen: de laatste actualiteiten, politiek, financiën en sport. Je leest ook over aangenaam lees- en informatief nieuws. Dit nieuws kan gaan over voetbal, cultuur, reizen of bijvoorbeeld horoscopen en gezondheid.

Telegraaf.nl

Op het Telegraaf-website ben je één klik van alles verwijderd wat je leest in de papieren editie. Je kunt de krant bekijken en gebruiken als een app op jouw computer of telefoon. Er zijn verschillende abonnementen waarvoor jij kan kiezen.

Abonnementen

Er is ieder wat wils, maar de meeste Telegraaf-abonnementen hebben gemeenschappelijke kenmerken. Deze zijn opgesomd onder de volgende punten:

Elke zaterdag de papieren krant. Voor 1 jaar €3,07, voor 3 jaar €2,62 (wekelijks)

6 dagen per week de digitale krant. Voor 1 jaar €2,18, voor 3 jaar €1,77 (wekelijks)

6 dagen per week de papieren en digitale krant. Voor 1 jaar €5,65, voor 3 jaar €4,27.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *